Web design

Een website dat bij je past. Een website die inspireert en enthousiasmeert, informeert en overtuigt, boeit en bovenal klanten en omzet genereert.

Wij kunnen u daarbij helpen.

 

Web design van TAO Company
ervaren en professioneel

Een mooie website is niet genoeg. De webdesigners van TAO Company gaan daarom verder waar de rest stopt. Met de tonnen aan ervaring op het gebied van webdesign ontwikkelen wij de perfecte strategie voor jouw bedrijf.

ls full service internetbureau nemen wij jouw bedrijf alle zorg uit handen. Voordat we beginnen aan het webdesign stellen we je de volgende essentiële vragen:

  • Wat is het doel van je website?
  • Welke doelgroep wil je bereiken?
  • Waar wil jij als onderneming naartoe groeien?

Met deze informatie ontwikkelen onze webdesigners de perfecte online strategie voor jouw bedrijf en we leveren een compleet en professioneel design voor jouw website. Van het begin tot het eind zijn we samen op weg. Zo halen we het meeste rendement uit jouw website.

Volledig op WordPress

Web design features

TAO company levert de benodigheden die nodig zijn voor jouw website

 

j

Opmaat gemaakt voor jouw bedrijf

Geoptimaliseerd voor resultaat!

Waarom TAO Company?
Ervaring, expertise & maatwerk. TAO Company is de juiste partner voor het designen & developen van websites met een booking formulier.  Geheel naar jou wens ontwikkelen wij voor jou business een passende website waarin wij een booking systeem implementeren.
Copywriting
Booking formulieren van TAO Company zijn ontwikkeld en gericht op gebruiksgemak. De formulieren zijn in het gebruik simpel zodat uw doelgroep makkelijk een reservering of boeking kan doen. Afspraken, reserveringen, boekingen ze zijn allemaal automatisch ingepland in uw agenda.
Schrijftechnieken
Het bookingsysteem is koppelbaar met wordpress, het meest gebruikte content management systeem. Is er een verandering? Het boeking systeem kan uiteraard weer aangepast worden naar jou wensen.

TAO COMPANY – UW MARKETING & WEBDESIGN PARTNER

Heb je vragen of intresse in een design van TAO Company? Neem dan contact op via het contactformulier

1 + 13 =