TAO Hosting

Onderdeel van TAO Company

Stabiel, betrouwbaar en razendsnel

 

Wij helpen ondernemers en bedrijven hun dromen en ambities te realiseren met de beste online oplossingen, dat is onze missie. Als full-service-agency bieden wij alle benodigdheden aan voor je website en (online-)marketing. Dus ook supergoede webhosting voor bedrijven.

Groen vinkje Alles onder 1 dak. Bij TAO Company vind je alle oplossingen voor jouw online succes. Van starter tot professionele business.

Groen vinkje Direct beschikbaar. Natuurlijk wil je direct aan de slag. Geen probleem. Wij leveren je webhosting direct op.

Groen vinkje Een snelle website wordt beter gevonden en levert betere resultaten. Daarom is het Webhostingpakket van TAO Hosting standaard snel. Zo blijven bezoekers langer op je site en bezoeken ze meer pagina’s. De snelheid komt voort uit de razendsnelle servers waar het hostingplatform op draait. Daarnaast is de ‘cachelaag’ geoptimaliseerd voor snelheid.

Groen vinkje Veilig (SSL). Een website met een groen slotje, dat is de nieuwe standaard. Daarom is het Webhostingpakket van TAO Company gratis uitgerust met een SSL-certificaat. Op die manier is de verbinding tussen jouw website en de bezoeker automatisch beveiligd.  

Ga nu naar: www.taohosting.nl of klik op de rode knop hieronder en bekijk alle mogelijkheden.