Hoe stel op een Android toestel e-mail (Gmail) in?

Op deze pagina wordt je uitgelegd hoe je de instellingen van e-mail op een Android toestel in Gmail op de juiste manier configureert.

1. Open Gmail.

2. Klik rechtsboven op je Google account.

3. Klik op Nog een account toevoegen.

4. Klik op Overig.

5. Vul je e-mailadres in en klik op HANDMATIG INSTELLEN.

6. Klik op Persoonlijk (IMAP).

7. Vul het wachtwoord in en klik VOLGENDE.

8. Verander de servernaam in taocompany.eazystore.eu en klik VOLGENDE.

9. Je krijgt de melding “Certificaat ongeldig”, klik op Geavanceerd.

10. Scroll naar beneden en klik op TOCH DOORGAAN.

11. Verander de uitgaande servernaam weer in taocompany.eazystore.eu.

12. Je krijgt weer de melding “Certificaat ongeldig”, klik weer op Geavanceerd.

13. Scroll naar beneden en klik op TOCH DOORGAAN.

14. Als je het eens bent met de Accountopties klik op VOLGENDE.

15. Je krijgt nu de melding dat je gereed bent om te mailen en bent dus klaar.