Hoe stel ik Apple Mail in?

Op deze pagina wordt je uitgelegd hoe je de instellingen in Apple Mail op de juiste manier configureert.

1. Open Apple Mail.

2. Klik linksboven op “Mail” en vervolgens op “Preferences”.

3a. Je komt automatisch meteen terecht in het overzicht van de accounts.

3b. Klik linksonder op het + teken.

4. Vul de naam, het e-mailadres en het wachtwoord in en klik op “Sign In”.

5. Er volgt een foutmelding omdat de account niet geverifiëerd kan worden.

6. Laat het Account Type op “IMAP” staan en vul bij beide servers “taocompany.eazystore.eu” in. Klik vervolgens op “Sign in”.

7. Laat in ieder geval het vinkje bij “Mail” staan en indien er gebruik wordt gemaakt van “Notes” dan kan dit ook aangevinkt blijven.

8. Links kan je nu zien dat je account is toegevoegd.

9. Door op het account te klikken kan de gegevens bekijken en evt. in een later stadium nog aanpassen. Voor nu is je account gereed voor gebruik.