Hoe stel iPhone e-mail in?

Op deze pagina wordt je uitgelegd hoe je de instellingen in iPhone e-mail op de juiste manier configureert.

1. Open op de iPhone de Settings.

2. Klik op Passwords & Accounts.

3. Klik op Add Account.

3. Klik op Add Mail Account.

4. Vul de naam, het e-mailadres, het wachtwoord en de beschrijving en klik op “Sign In”.

5. Er volgt een scherm waarin de servergegevens voor inkomende en uitgaande mail moeten worden ingevuld. Vul bij zowel de inkomende als bij de uitgaande server taocompany.eazystore.eu in en vul tevens het correcte mailadres en wachtwoord in.

6. Indien er gebruik wordt gemaakt van Notes kan dat hier gekozen worden. Klik als laatste op Done.