Hoe stel ik in Apple Mail mijn Office 365 e-mail in ?

Op deze pagina wordt je uitgelegd hoe je de e-mailinstellingen in Apple Mail voor Office 365 op de juiste manier configureert.

Als je je e-mailadres wilt toevoegen aan Apple Mail, heb je je Office 365 e-mailadres en wachtwoord nodig.

Stap 1 – Apple Mail openen

Open Apple Mail en klik op Mail (als dit de eerste keer is dat je Apple Mail instelt, wordt het proces voor het instellen van je e-mailaccount gestart zodra je de app opent).

Stap 2 – Account toevoegen

Klik op Account toevoegen.

Stap 3 – Kies Mail account provider

Selecteer Exchange en klik op Doorgaan.

Stap 4 – Inloggen

Voer je naam en Office 365-e-mailadres in en klik op Log in.

Stap 5 – Inloggen bij Microsoft

Klik opnieuw op Log in zodat Microsoft je e-mailadres en accountinformatie kan ophalen.

Opmerking: Als Microsoft je account niet kan vinden, wordt je gevraagd je gegevens handmatig in te vullen:

Gebruikersnaam = je Office 365-e-mailadres
Wachtwoord = je Office 365-e-mailwachtwoord
Interne URL = outlook.office365.com
Externe URL = outlook.office365.com

Stap 6 – Omleiding naar Office 365

Je wordt omgeleid naar het Office 365-aanmeldingsscherm. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Office 365 in en klik op Aanmelden.

Opmerking: Je wordt mogelijk als onderdeel van je aanmelding gevraagd om toestemming te verlenen aan Office 365.

Schakel Toestemming namens je organisatie in en klik op Accepteren.

Stap 7 – Afronden

Klik op Gereed (je kunt op elk gewenst moment terugkeren om deze instellingen te bewerken).

Stap 8 – E-mailberichten ophalen

Je account wordt weergegeven en er worden e-mailberichten geladen. Dit kan enkele minuten duren.