Hoe stel ik in Outlook 2016 (Windows) mijn Office 365 e-mail in ?

Op deze pagina wordt je uitgelegd hoe je de e-mailinstellingen in Outlook 2016 (windows) voor Office 365 op de juiste manier configureert.

Als je je e-mailadres wilt toevoegen aan Outlook, heb je je Office 365 e-mailadres en wachtwoord nodig.

Stap 1 – Outlook openen

Open Outlook. (Heb je de app niet? Download deze vanaf de Microsoft-site.)

Stap 2 – Account toevoegen

Klik op Bestand en vervolgens op + Account toevoegen.

Stap 3 – Gegevens invoeren

Voer je e-mailadres en je wachtwoord voor Office 365 in en klik op Verbinding maken.

Stap 4 – Inloggen

Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Office 365 in en klik op Aanmelden. Je wordt mogelijk gevraagd of je dit account voor alle accounts op je apparaat wilt gebruiken. Kies de gewenste optie.

Stap 5 – Afronden

Als Outlook aangeeft dat je e-mailadres is toegevoegd, klik je op Gereed.

Je e-mail is nu opgenomen in Outlook 2016 op je Windows-computer. Je kunt aan de slag!