Hoe stel ik op mijn iPhone mijn Office 365 e-mail in ?

Op deze pagina wordt je uitgelegd hoe je de e-mailinstellingen op je iPhone voor Office 365 op de juiste manier configureert.

Als je je e-mailadres wilt toevoegen aan de iPhone Mail-app, heb je je Office 365 e-mailadres en wachtwoord nodig.

Stap 1 – Instellingen openen

Tik op Instellingen en tik op Accounts en wachtwoorden.

Stap 2 – Account toevoegen

Tik op Voeg account toe.

Stap 3 – Kies Mail account provider

Tik op Exchange.

Stap 4 – Inloggen

Voer je e-mailadres en een korte beschrijving (bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of e-mailtype) in en tik op Volgende.

Stap 5 – Inloggen bij Microsoft

Tik op Log in om te bevestigen dat je je wilt aanmelden bij je Exchange-account met Microsoft.

Opmerking: Als Microsoft je account niet kan vinden, wordt je gevraagd je gegevens handmatig in te vullen:

Gebruikersnaam = je Office 365-e-mailadres
Wachtwoord = je Office 365-e-mailwachtwoord
Interne URL = outlook.office365.com
Externe URL = outlook.office365.com

Stap 6 – Omleiding naar Office 365

Je wordt omgeleid naar het Office 365-aanmeldingsscherm. Voer je wachtwoord in en tik op Log in.

Opmerking: Je wordt mogelijk als onderdeel van je aanmelding gevraagd om toestemming te verlenen aan Office 365.

Schakel Toestemming namens je organisatie in en klik op Accepteren.

Stap 7 – Afronden

Klik op Bewaar (je kunt op elk gewenst moment terugkeren om deze instellingen te bewerken).

Stap 8 – Klaar

Dat is alles en je Office 365-account wordt vervolgens weergegeven onder Accounts.