+31702044244 info@taocompany.com

 

Webhosting voor bedrijven

Bent u opzoek naar zakelijke webhosting? Wij bieden goede en betrouwbare webhosting voor bedrijven. Website of webshop, beginner of professional, bij TAO Company ben je aan het juiste adres. Wij hebben altijd een geschikt pakket voor je.

Webhosting voor Bedrijven

Kies één van de drie webhosting pakketten voor bedrijven.

Domein registreren

 

Kies een domeinextensie
Extensies

.nl

.be

.com

.eu

.net

Overige:

Tarieven 

€ 9,- per jaar 

€ 9,- per jaar

€ 12,- per jaar

€ 12,- per jaar

€ 15,- per jaar

Neem contact op voor onze tarieven voor één van de 300 overige extensies. 

 Webhosting bij TAO Company

Stabiel, betrouwbaar en razendsnel

 

Wij helpen ondernemers en bedrijven hun dromen en ambities te realiseren met de beste online oplossingen, dat is onze missie. Als full-service-agency bieden wij alle benodigdheden aan voor je website en (online-)marketing. Dus ook supergoede webhosting voor bedrijven.

Groen vinkje Alles onder 1 dak. Bij TAO Company vind je alle oplossingen voor jouw online succes. Van starter tot professionele business.

Groen vinkje Direct beschikbaar. Natuurlijk wil je direct aan de slag. Geen probleem. Wij leveren je webhosting direct op.

Groen vinkje Een snelle website wordt beter gevonden en levert betere resultaten. Daarom is het Webhostingpakket van TAO COmpany standaard snel. Zo blijven bezoekers langer op je site en bezoeken ze meer pagina’s. De snelheid komt voort uit de razendsnelle servers waar het hostingplatform op draait. Daarnaast is de ‘cachelaag’ geoptimaliseerd voor snelheid.

Groen vinkje Veilig (SSL). Een website met een groen slotje, dat is de nieuwe standaard. Daarom is het Webhostingpakket van TAO Company gratis uitgerust met een SSL-certificaat. Op die manier is de verbinding tussen jouw website en de bezoeker automatisch beveiligd.  

Wil je meer weten of direct aan de slag, neem direct contact op.